Ir ļoti vienkāršs un ātrs veids, kā vārīt dārzeņus. To var izdarīt mikroviļņu krāsnī.
Nenoliedzama priekšrocība ir ne tikai gatavošanas ātrums, bet arī tas, ka pagatavotie dārzeņi paliek sulīgi un tiem ir bagātīga garša.
Ir vērts ņemt vērā, ka apstrādes laiks ir tieši atkarīgs no dārzeņu daudzuma. Bet tas noteikti nebūs ilgi! Pat biešu pagatavošanai būs nepieciešamas vidēji aptuveni 10 minūtes. Vispirms tīras bietes ievietojam polietilēna maisiņā.
Ielejiet maisiņā apmēram 100 ml ūdens un aizsieniet.
Lasi vēl: Uzglabā maizi pareizi un tā nepelēs
Ar zobu bakstāmo caurduriet maisu vairākās vietās un novietojiet uz piemērota šķīvja.
Nosūtiet bietes uz mikroviļņu krāsni, iestatiet taimeri uz 10 minūtēm un ieslēdziet maksimālo jaudu.
Tāpat rīkojieties arī ar burkāniem un kartupeļiem. Mēs dārzeņus liekam atsevišķos maisiņos, bet jūs varat tos sūtīt uz mikroviļņu krāsni vienuviet. Šajā gadījumā dārzeņu ir vairāk, tāpēc gatavošanas laiks nedaudz jāpagarina.
Izmantojiet iesmus, lai pārbaudītu dārzeņu gatavību.